HET BEDRIJF

Veluwe Montage te Nunspeet is een gerenommeerd montagebedrijf dat zich richt op het monteren van garagedeuren. Met meer dan 15 jaar ervaring voorzien wij dagelijks tevens vele garagedeuren van onderhoud, service en waar nodig van reparatie.

Bent U of is uw vakman van mening dat uw deur aan vervanging toe is? Wellicht delen wij die mening niet en kunnen wij uw oude deur weer als vanouds maken.
Het repareren danwel vervangen van een gebroken veer, gesprongen staalkabel of defecte aandrijving is voor ons dagelijkse kost.


VERKOOP

Is uw deur niet meer te repareren en/of zoekt U een nieuwe garagedeur? Wij leveren ze in alle soorten, kleuren en maten.
Wij zorgen ervoor dat uw wensen realiteit worden.
Ook een aandrijving op uw garagedeur plaatsen is voor ons geen probleem. Wij leveren en monteren enkel kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen.


GEBRUIKTE AANDRIJVINGEN

Is uw huidige aandrijving defect? In sommige gevallen is deze prima te repareren. Is dit niet mogelijk, dan hebben wij naast nieuwe aandrijvingen ook gebruikte aandrijvingen in de schappen liggen. Deze zijn geheel nagekeken en kunnen uw deur nog prima voor een onbepaalde tijd bedienen. Mail of bel voor de voorwaarden.